Det blev en härligt lyxig och trevlig herrmiddag hos Jonas Colting på tu man hand i lördags: oxfilé med vitlöksgrillad sparris och bladspenatsallad med rostade pinjenötter, skivade jordgubbar och stekt halloumiost. Till detta ett utsökt amaronevin.
Gott som satan var det också. Det är inte för inte Jonas Colting har skrivit en kokbok om hans matvanor.
I söndags åkte jag det sista skidpasset på hemmaplan för i år. Anton Järnberg och jag åkte 2 h skejt i Ulricehamn på den kvarvarande snön. Att åka milen på natursnö var ett äventyr, eftersom snön tog slut i vissa nedförsbackar. Pulsen gick helt klart upp då, eftersom det inte gick att stanna på det isiga underlaget. Anton är en väldigt trevlig individ som har ett antal topp 30-placeringar på Vasaloppet. Han kommer från Gnarp nära Sundsvall och bor nu i Ulricehamn. Det är bra, stanna här i Västergötland Anton!
På onsdag kör jag upp till Bruksvallarna via ett lunchmöte på Runners World i Stockholm. Formen har inte varit den bästa på sistone, men jag hoppas i alla fall att nå mitt mål på SM 50 km F: topp 25.
Mina mål för säsongen bestämde jag i höstas:
Vasaloppet topp 75 – 52:a
SM 50 km F topp 25 – Vi får se
SM/Team Sportia Cup upp till 15 km topp 50 – 50:a på SM 15 km K
DM Småland medalj – Ett silver och ett brons