Kvikk – vallaburksskalare som räddar naglar

Jag fick hem ett gäng pryltestarexemplar av vallaburksskalaren KVIKK igår. Som vanligt nämner jag bara lite vad det handlar om här på bloggen, för att spara den fullskaliga recensionen till tidningsartikeln senare i höst.

Men jag är riktigt positiv vid det första intrycket. Det är en devis i stål som skalar bort aluminiumhöljet på vallaburken. Jag tror inte jag är ensam om att ha förstört naglarna och fått klet under de samma. Kvikk fungerar också till att skrapa av paraffin och vallarester från din sickel.

Det enda jag kan klaga på är att den inte skär av längre ned på burken. När jag jobbar som instruktör och vallar många par skidor går det åt mycket valla, särskilt i varmare väder. Då skulle jag behöva använda den lite väl ofta. Men som sagt, en genialisk idé och en presumtiv toppenprodukt. Åsa Wikström (ej släkt) heter tjejen bakom idén och när jag pratade med henne idag trodde hon utpriset skulle landa på 99 kr. Den går att beställa på deras hemsida, men det lär dröja ett tag innan den når affärerna.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Skidor och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Kvikk – vallaburksskalare som räddar naglar

  1. Olle skriver:

    Treeshoe-tisha!

  2. Erik Wickström skriver:

    Helt klart en dubiös URL-referens du lämnar Olle 🙂

  3. Jan S, Norre skriver:

    Vad är detta? Ska det inte vara hårt virke på skidlöpare? Man måste ha riktiga pianofingrar för att tycka det är jobbigt att skala upp en vallaburk. Den där produkten hade Sixten inte ens tagit i med tång! Han hade avfärdat den som trams och skidat ett par timmar i vrede över hur världen vekifierats.

Kommentarer är stängda.