Enervit – bästa sportdrycken och gelerna?

Jag hämtade ut vinterns läckerheter igår: ett stort paket från Enervit. Jag körde med deras grejer hela sommaren på MTB-tävlingarna och kommer att fortsätta med denna sportenergi över skidsäsongen. Produkterna jag kommer att använda är:

  • Enervit PRESPORT, apelsin (kolhydratladdare i gelantinform)
  • Enervit G SPORT COMPETITION (sportdryck med koffein)
  • Enervit ENERVITENE GEL med koffein (gel med koffein)
  • Enervit PROTEIN BAR 32%, choklad (energibar att äta efteråt)
  • Enervit Thermobälte (isolerat vätskebälte)

De två fetstilade produkterna är mina favoriter, de var guld värda i årets långloppscup i mountainbike. Socker och koffein är mina bästa vänner vid alla tävlingar som varar över en timme i alla konditionsidrotter. Och jag tycker Enervit lyckas sätta ihop det bra.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i hälsa, Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.