Merida nästa år också

20111007-232858.jpg

Merida och jag kommer att fortsätta samarbetet. Nyligen var jag i Göteborg och provade ut den cykeln jag kommer att cykla med i skogen nästa år. Det blir en 19 tums ram (jag är 187 cm) i kolfiber med 29 tums stora hjul. Det känns hur bra som helst. Calle Fåglum och Love, som är mina kontakter på Merida, är riktigt trevliga och bra killar. I somras fungerade min Merida jättebra, så med samma märke och 1,5 kg lättare cykel kan det ju inte annat än att bli succé nästa år. Dessutom kommer jag att köra med Meridakläder och ett par Northwave cykelskor som skulle kunna funka som kamouflage på savannen.

För övrigt är det inte så konstigt att det blir just Merida. Min fantastiska fru Ida kan jag aldrig få nog av. Jag vill alltid ha mer Ida, Merida.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Merida nästa år också

  1. Z skriver:

    Fräscha prylar!!

  2. Ove skriver:

    Din Göteborgshumor i slutet är oslagbar;)

Kommentarsfältet är stängt.