Shiraz framför stakning

Det har varit en tuff vecka måndag till fredag framför datorn och nacken värker lite grann. Men jag lyckades i alla fall träna nästan 10 timmar, vilket jag är mycket nöjd med. Sömnen var det värre med, få nätter med mer än 6 timmar.

Jag tar alltid mycket bilder på alla fixies i Stockholm. Den här gången fastnade jag dock är en annan variant.

Jag tar alltid mycket bilder på alla snygga fixies i Stockholm. Den här gången fastnade jag dock för en annan variant.

I morgon avgörs Höstrullen, en rullskidstävling med start i Ulricehamn och mål i Borås. Men jag är inte på plats, Ida och jag är i hufvudstaden. Vi åkte upp till Uppsala i fredags och träffade vännerna David, Sara och Per. Cykelfantasterna David och Saras katter heter Merida och Merx. David är duktigt på den riktigt häftiga sporten cykelcross och har kommit 6:a och 7:a i Sverigecupen nyligen.

Idag har vi varit i Stockholm hela dagen och är bjudna på höstruskfest nu i kväll. Ingen träning för mig i helgen, men många roliga andra aktiviteter. 50 gäster i en spatiös trea på Kungsholmen, riktigt trevligt ska det bli! Efter en sommar alldeles för enkelspårig med mycket Ripasso, Valpolicella, Chianti och italienska viner i allmänhet köpte jag till ikväll en sydafrikansk mellanprisare gjord på shirazdruvan istället. Jag hoppas på succé!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.