Divya Spa i Borås – Tummen upp

När man som jag har ungefär 365 resdagar per år och ägnar på tok för mycket tid åt träning, jobb och bloggande är det bra att stryka lite medhårs där hemma ibland. Det kan liksom vara viktigt med oviktigheter.

Därför var jag tofflig nog att bjuda min älskade dam på spa igår. Själv hade jag aldrig varit på spa, men det var en riktigt höjdare tyckte vi båda. Jättemysigt, fantastiskt avkopplande och ett perfekt ställe för trevliga samtal på tu man hand.

Premiär
Divya Spa
i Målsryd utanför Borås hade ett fint erbjudande på en 2,5 timmar lång kroppsservice med peeling, ångbastu, japansk tvagning, kaka, örtbehandling av nacken, bubbelpool och annat smått och gått.

Efter sista duschen fick vi lite kemikalier att smörja in oss med. Det var faktiskt första gången i mitt liv som jag smorde in mig i mjukgörande kräm. Det kändes märkligt. Vanligtvis brukar jag alltid mobba min fåfänge vän Jonas Colting för hans trestegsraketer av hudvårdsprodukter han använder efter träningspassen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i hälsa och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.