Rullskidsåkning på Mallorca

Ski Team Syd lapar sol på Mallis. Foto: Coach Martin Eckervad

Ski Team Syd lapar sol på Mallis. Foto: Coach Martin Eckervad

Ski Team Syd, som består av knattarna Emil Ekman, Marcus Johansson, Karl-Johan Westberg och David Sieber, är på Mallorca och steker. Coach Martin Eckervad trivs i den 25-gradiga värmen och påstår att de (eller heter det dem, jag blir ibland osäker på determinativa pronomen) tränar rullskidor uppför de klassiska cykelklättringarna Piggen och Sa Calobra. Följd deras träning och äventyr här.

De enda jag vet som tränat rullskidor med solsken och mjuk asfalt på Mallis tidigare är Marcus Hellner och Daniel Rickardsson, som var där förra hösten, samt skidskyttelandslaget. Dessa gäng bodde i Soller, medan Ski Team Syd huserar i Magaluf, där svenskbaren E4:an tyvärr har stängt för säsongen.

Själv ska jag köra rullskidor med Olle Häggdahl i Borås idag. Yr har lovat +5 grader och regn.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Rullskidsåkning på Mallorca

  1. Jonas Tell skriver:

    Tjena Erik. Jag följer det här teamet emellanåt och de har också åkt rullskidor upp för de klassiska stigningarna på Mallis. http://team-united-bakeries.no/teambakeries/Artikler/Tidenes-Mallorcasamling

Kommentarer är stängda.