Britta Norgren modell

Britta Johansson Norgren blev 11:a på OS i Turin 2006. Nu har "chock-Britta blivit tjock-Britta, som okänd östersundare utttryckte sig". Foto: Gösta Fries.

Britta Johansson Norgren blev 11:a på OS i Turin 2006 och tog VM-silver i stafett i Holmenkollen 2011. Nu har "chock-Britta blivit tjock-Britta", som okänd östersundare uttryckte sig. Men SkiErgen bemästrar hon fint. Foto: Gösta Fries.

Jag heter Erik. Min fru heter Ida. Idas minsta av två lillasystrar heter Åsa. Åsas sambo heter Mattias. Deras son heter Alfons. Åsa har startat företaget Flåsa. Flåsa gör träningskläder för gravida. Britta Johansson Norgren är gravid. Britta är modell åt Flåsa.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i hälsa, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.