Dåligt med träning

Rollsborundan 2010 starten. Foto: Ida Wickström.

Rollsborundan 2010 starten. Foto: Ida Wickström.

Den senaste veckan har jag typ inte tränat någonting. Det har varit fullt ös på alla håll med många uppdrag och egen förströelse. Jag lyckas ofta med konststycket att planera en massa aktiviteter när jag har som mest att göra. Allt är roligt och allt roligt är kul, men det kan bli för mycket ibland och det som blir lidande är sömn och träning.

Jag har haft lite ont i halsen till och från en vecka med lite diffusa sjukdomsymptom. Jag har prövat ett par lugna pass, men det känns inte helt hundra. Inte alls kul att inte få träna i november, jag har väl fått äta upp att jag skrev hur jävla frisk jag brukar vara i ett tidigare inlägg.

Men jag har fortfarande bara varit sjuk och missat tre skidtävlingar på 17 år pga sjukdom och känner jag mig bra i morgon blir det Rollsborundan 17 km K rullskidor på söndag. Då ska jag slå Rickard Bergengren, något jag inte lyckades med förra året, då det såg ut så här.

Många länkar blev det där, så kan det gå.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Dåligt med träning

  1. Jag kommer vrålstaka och gör allt för att hålla mig bakom dig… Först upp för backan ska jag! 🙂

Kommentarer är stängda.