Skojarna i örtagården: en rövarhistoria – ny bok av Arto Paasilinna

asdf

Ny bok från finländaren Arto Paasilinna

Ida och jag var på promenad i Borås och gjorde en massa ärenden igår kväll. På väg hem gick vi förbi det nyöppnade biblioteket och som på rutin gick jag bort till “P” för att spana in Arto Paasilinnas böcker. Jag har läst alla tjugo som översatts till svenska, trodde jag. Nu upptäckte jag nämligen den 21:a, som jag nu naturligtvis kommer sätta tänderna i någon gång inom de närmaste månaderna.

Paasilinna skriver lättläst och kul, ungefär som “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”. Den boken läste jag ut igår och underhölls verkligen av det smarta, opretentiösa språket.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Skojarna i örtagården: en rövarhistoria – ny bok av Arto Paasilinna

  1. wellnessfight skriver:

    Har läst några av hans böcker och de är tokroliga

Kommentarer är stängda.