Björn Lind till Borås

Björn Lind bor sedan tre veckor i Borås och jobbar på Craft, det kunde man läsa i Borås Tidning igår.

Per Löwendahl hade alltså rätt. I en kommentar till ett blogginlägg här i september tyckte han sig ha sett den dubble OS-guldmedaljören i världens bästa stad. Det var antagligen i samband med jobbintervjun.

Jag ska ge Björn rabatt till vinterns skidskolor. Kanske nybörjargruppen vore nåt.

Björn är en kul prick. Vi åkte i samma klunga vid några långlopp i vintras och vi snackade ofta när pulsen tillät.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Björn Lind till Borås

 1. Henrik skriver:

  hmmmm vad har du emot Björn Lind? /Henrik

  • Erik Wickström skriver:

   Jag inget emot Björn Lind. Om du syftar på att jag skrev att han ska gå i nybörjargruppen så var det ironi.

   Däremot tycker jag att han ger upp lite för lätt ibland i sprintlopp då han blivit avhängd.

 2. Henrik skriver:

  he he Jag utryckte mig nog lite fel.förstod att detta var ironi det var bara det att jag sett i nåt gammalt inlägg att du tog honom som exempel när det gäller att ge upp lopp,skulla på utrustning mm så jag tänkte väl om du unfinish bissnes med honom…. 🙂 men jag kan bara hålla med om att det är tråkigt om man ger upp alltför lätt.alla har vi dåliga dagar(även matriel)ibland men man måste ju försöka iallafall 😀 tack för en bra blogg,läser den ofta… träna på nu och ge team skidforum grabbsen en match på 100m skierg 🙂 /Henrik

 3. Björn skriver:

  Jag kommer förbi lägenheten nån kväll för skiergo-test!! då lovar jag o inte ge upp Erik!! :=)

  Fast blir lite orolig när jag såg dom sista “hulksen” som varit där….

Kommentarer är stängda.