Bilder på Charlotte Kalla med blyg kamera

Charlotte Kalla mot seger i Bruksvallsloppet 2011

Charlotte Kalla mot seger i Bruksvallsloppet 2011

Träningen fortskrider i ett Bruksvallarna med miserabla träningsförhållanden. Slingan på 2,3 km är isig, stenig, smutsig och överfylld av milstinna skidåkare. Hittills har det blivit tre rullskidspass och resten skidåkning på konstsnöspåret.

Men jag trivs ändå riktigt bra: bra träning, bra utrustning (Atomic Skintec är skönt så man slipper kladda med klister) och trevliga klubbkompisar i Ulricehamns IF. Igår åkte vi till Samuel Norléns föräldrars lägenhetshus i Funäsdalen och begagnade relaxavdelningen med en bubblig bubbelpool. Sju nakna/seminakna herrar trängdes och trivdes. Efter det åt och drack vi gott på Funäsdalens hotell innan vi åkte tillbaks till våra självhushållsstugor i Bruksvallarna. Vi hann förresten också med ett mysigt fik i Funäsdalen – Villan 1951 – där vi träffade Samuels trevliga kompis Mikaela Sundbaum, som liksom mig jobbar som journalist och skidinstruktör.

Så här satt jag många timmar i helgen.

Så här satt jag många timmar i helgen.

Stolt fotograf!
Det är många skidsajter runt om i världen som publicerat bilder som jag tog i samband med Bruksvallsloppet i helgen, bland annat langrenn.com, skitrax.com, fasterskier.com och Ski-nordique.net. Även Charlotte Kalla kommenterade bilderna när vi möttes i spåret och efter att hennes typ PR-ansvarige person kontaktat mig så ligger nu några actionbilder på Charlotte Kalla uppe i mediegalleriet på charlotte-kalla.se.

JÄTTEKUL tyckte jag att bilderna var uppskattade. Det är i och för sig lätt att göra mig glad (Och även förbannad. Som på fiket igår då de serverade kaffe i glas och inte i kopp. Fy fan!)

Linus Larsson fyllde år igår. Ålder okänd.

Linus Larsson fyllde år igår. Ålder okänd.

Jag får ibland frågan om vilken kamera jag använder. Det är en Nikon D40, vilket var Nikons billigaste systemkamera när Ida och jag köpte den för 3,5 år sedan för 3500 kr. Objektivet (55-200 mm, f4.0-5.6) köpte vi ett år senare för knappt två tusen. Jag får lite mindervärdeskomplex när jag står med andra fotografer som har gaaanska mycket fetare utrustning än mig och Ida. Men en dag kanske vi blir rika och då ska vi köpa en ny och fin kamera, förmodligen en svart Nikon.

Mora-Nisse hittade ett bord i relaxavdelning som han kunde spegla sig i. Han var narurligtvis nöjd med vad han såg.

Mora-Nisse hittade ett bord i relaxavdelningen som han kunde spegla sig i. Han var narurligtvis nöjd med vad han såg, även i fall bordet var lite dam(m)igt..

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.