Slog Lisa Larsen på 100 meter flack stakning

Lisa Larsen ledde över Anna Haag efter 2,5 km i söndagens lopp på 10 km F

Lisa Larsen ledde över Anna Haag efter 2,5 km i söndagens lopp på 10 km F

Min sämsta egenskap som idrottare är att jag är fruktansvärt osnabb. I alla sprintlopp kommer jag typ sist och när vi tränar impulsryck (spurter på ca 10 s) är jag hopplöst efter mina kompisar vare sig det gäller skidor, rullskidor, löpning, cykel eller boule.

Men jag tror jag blivit aningen bättre i år och igår hände det. Eftersom mina klubbkompisar skrattar ut mig när jag kör 100 m-sprinter mot dom utmanade jag istället två unga tjejer: Emelie Cedervärn och Lisa Larsen. OCH JAG VANN!!! Jag slog Lisa Larsen (som har åkt världscupsprint) på 100 meter flack stakning! Jag log konstant resten av passet på Bruksvallarnas för tillfället värdelösa konstsnöspår. Den spurten kommer jag att leva på länge!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.