Nordic Trade

Jag var hos en säljare på Nordic Trade igår. Eller rättare sagt i hans garage. Jag har varit hos honom ungefär tio gånger och vi hamnar alltid i garaget. Ungefär som på förfester då man alltid hamnar i köket.

Oneway Diamond Storm Premio 10

Oneway Diamond Storm Premio 10

Nordic Trade har den svenska agenturen för Oneway, Start, Had, Fuse, Rudy Project, Sportful och Seal Skinz. Jag var där för att hämta ett per Oneway Diamond Storm Premio 10, som jag kommer att skejta med i vinter. Jag älskar de stavarna över andra stavar, förhoppningsvis gör de mig lika snabba som användarna Daniel Rickardsson och Calle Halfvarsson i vinter. Nästan i alla fall.

Jag fick även klämma och känna lite på Oneways skidor och skor, som kommer i begränsad upplaga i vinter och som förmodligen kommer att säljas i butik om ett år. Jag själv kommer att träna och tävla på klassiska Atomic-skidor (hoppas tävlingsskidorna är lika underbara som Atomic Skintec, testa de gärna) denna säsong. Förhoppningsvis och troligtvis kommer jag att få pryltesta Oneways skidor och SNS skidskor.

Rex stora trugor

Rex stora trugor, finns till 8,5 och 10 mm

I väntan på snön
Apropå pryltest så ska jag nagelfara ett par ordentligt stora trugor från Rex som finns på northsport.se. Ena riktiga dassalock som kan rädda tusentals personer i långlopp vid nysnö. Eller dålig spårpreparering. Men det kommer ju förbaskemig ingen snö från ovan så det går att göra en vettig utvärdering. Jag väntar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Nordic Trade

 1. MIcke skriver:

  En liten notis Johan Olsson har bytt tillbaka till swix.

 2. Orestig skriver:

  Varför kan inte längdskidsporten komma med snygga skidor och övrigt, som det är nu så ser både loggor och mönster ut att komma från 80-talet. Det är även stereotypt om skidan är damvariant med blommor på, detsamma gäller salomon vitane, blir sjukt trött på sånt… Blä blä blä, men det är iaf bättre än skidorna bredvid på bilden. De borde snegla på hur de feta offpistlaggen designas, låt toppåkare vara med. (längsta gallakommentaren ever!)

 3. Pelle Polis skriver:

  Nu vet alla bloggläsande tjuvar att det finns ett garage fullt med kapitalvaror på lättillgänglig adress i Borås. Hoppas att privatpersonen Anders Wikström har ett väl larmat hus samt en hemförsäkring som täcker arbetsgivarens förlust vid ev stöld ur den anställdes hem… :-I

  • Erik Wickström skriver:

   Du har helt klart en poäng. Nu ändrat. Ska tänka efter mer nästa gång.

   I så för sig så har väl prylarna ungefär ett marknadsvärde på den svarta marknaden av en halv motorcykel. Och motorcyklar vet vi många som har i sina garage.

   • Pelle Polis skriver:

    Där har du en poäng unge man! 1-1! 😉
    Hursom är “marknadsföring” av den här typen inte alltid så bra med tanke på att tillfället ofta gör tjuven.
    Annars är det alltid kul att följa din blogg med beskrivningar av diverse fetischer, skidorgier och annat i livet samt skidspåren! Blogg on!

   • Erik Wickström skriver:

    Tack!

Kommentarer är stängda.