Inte skitbra

Julstämning i Borås

Julstämning i Borås

Jag har tränat riktigt dåligt de sista veckorna. Snön saknas i Borås och hälen gör fortfarande ont, men den blir äntligen bättre. Men att träna få timmar, för lite intensitet och en stor del stak- och roddmaskin är verkligen inte optimalt i december. Att jag dessutom bara kört två tävlingar är inte heller bra. Nästa race blir Jizerska Padesatka i Tjeckien (en deltävling i långloppsvärldscupen), där jag blev 24:a förra året. Då slog jag bland annat Jerry Ahrlin och Daniel Tynell.

I år känns det lite tufft att toppa det. Jag har lite snöträning, inte tävlat i klassiskt och har inte kunnat testa mina klassiska skidor. Illa, sa Uggla. Men jag hoppas på bra träning över julhelgerna, gott morgonkaffe, fred i världen och att tomten kommer med en formtopp till 8 januari i Tjeckien.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

8 svar på Inte skitbra

 1. Tomas Kallin skriver:

  Hej Erik
  Jag hittade hit av en slump, för ett tag sedan pratade vi om löpning . Vi får ta en runda när du blir bra i hälen. Jag springer som vanligt varje dag, två pass Lördag och Söndag. Kul läsning. Jäkla konstigt egentligen att vi inte stött på varandra under träning i Borås, springer mkt Ymer-Kyppe, Kransmossen, Rya-Åsar mm.
  Ha det gott och ta hand om hälen.
  /Tomas Kallin

 2. Mattias skriver:

  Tror knappt det är sant, men jag lyckades få ihop 500min ! Alltså mer än dig!! Lustigt då att du har tränat skiiiíidåligt och jag är nöjd!;-) Förutom snöbristen då ! 🙁

 3. Mattias skriver:

  All träning är väl träning?……Annars betalar jag ju för ingenting till Onyx,,,,,,Och stackars alla som är i gymet samtidigt som mig,,,,,,,men nästa gång du är där kan du ju säga till grabbarna att dom ändå inte tränar………:-) 🙂 iallfall att det inte räknas!
  !

 4. Mattias skriver:

  Bara vid pissepaus;-)

Kommentarer är stängda.