Bordshockey-VM för sjuttonde gången

I helgen avgjordes den 17:e upplagan av bordshockey-VM. Sedan årskurs 8 är vi ett tiotal högstadiekompisar som spelar en bordshockeyturnering den 22 december varje år. 22:a funkade dock ej nu, så det fick bli lite tidigare. Förutom de fyra åren jag bodde i USA och missade VM har vi spelat hos min far, men det gick inte i år så vi har hemma hos mig istället.

Bizze Wing vann för 14:e gången, men jag lyckades minsann bli trea. Så bra brukar jag inte vara. Det kan lätt bli heta känslor och jag råkade faktiskt kasta iväg en myrankopia så det blev ett märke i väggen. Det blir lätt så vid enkla misstag i viktiga matcher. Det är kamratlig stämning och mycket högstadienostalgi. Även ifall vi släpper in några nya kompisar till B-VM (kvalturneringen) varje år.

Idas och min kamera har tragiskt slutat att fungera, det är fjädern till minneskortet som har gett upp efter 3,5 år tillsammans. Det får bli mobilfoton några veckor.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Bordshockey-VM för sjuttonde gången

 1. Tor skriver:

  2013 får ni ställa upp i riktiga VM:
  http://www.ithf.info/stiga/ithf/wch.asp

 2. Oskar skriver:

  Vad i hela friden är en myrankopia?

  Tacksam för svar
  -Lågutbildad inredare

Kommentarer är stängda.