Ledsmi lös upp

Olle Häggdahl och jag åkte till Ulricehamns golfbana igår. Jag stakade lugnt i 3 timmar på det drygt 5 km långaspåret. Det var ”rullat” (inte spårat) på det ca 10 cm tjocka snölagret. Jag är riktigt impad av hur Ulricehamn år för år fixar fantastiskt bra spår oavsett snötillgång. Tack!

När jag stannade för första gången efter två timmar (glömde vätskebältet) för att ta på mig pannlampa klev Olle av. Han gjorde juniormissen att få skoskav. Innan dess hade vi även åkt några varv med SMS-kungen Mattias Karlsson, som laddar inför Jizerska 8 janunari.

Batteriet

Batteriet

Det var första gången jag använde min pannlampa som jag fått av Ledsmi på skidor. Och jag var mycket nöjd. Den är lätt, sitter bra på huvudet och batteriet får plats i vätskebältet (som jag fick låna om Olle när han gav upp). Ljuset är perfekt och lyser upp mysigt, det ger en härlig julstämning. Nästa gång ska jag åka i lucialinne.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Ledsmi lös upp

  1. Stjärngossen skriver:

    Tungt med juniormiss under långpass;) Ring när du ska köra passet i lucialinne så jag kan åka efter och spana röv!

  2. Fia skriver:

    Spana röv? Är det stjärngossen eller stjärtgossen? 😉

  3. Stjärngossen skriver:

    Lucian är för en stjärngosse vad snön är för en skidåkare.

Kommentarer är stängda.