Atomic Skintec på isig konstsnö

Borås Skidstadion i solsken. Här utan folkmassan.

Borås Skidstadion i solsken. Här utan folkmassan.

Min fantastiska fru Ida fyller 30 år idag. För att äktenskapet ska vara i evighet serverade jag frukost på sängen kl. 09.00 med läckerheter från konditoriet Gullkragen, som ligger i vårt lägenhetshus på Druvefors i Borås.

Men innan dess busade jag iväg till Borås skidstadion för att åka skidor i 45 min inklusive 6 st 3 min-intervaller med 1 min vila. Atomic Skintec på de det isiga konstsnöspåret funkade perfekt. Bra fäste och bra glid och inget kladd. Skönt för en latmask! När jag parkerade bilen kl. 07.53 stod inte mindre sju bilar där. Det ju helt otroligt. 7 bilar på ett 400 m långt konstsnöspår redan innan Naturmorgon i P1 är slut. Jag tror förresten jag klarade lyssnarfrågan för första gången idag. Det måste ha varit något med citron.

Filmen från Jizerska finns nu på nätet. Inte på SVT Play, men på Ski Classics hemsida: http://www.skiclassics.com/content/jizersk%C3%A1-pades%C3%A1tka-2012-full-video

Perfekt att visa på sin 25,5-tum-skärm i lägenheten när man kör SkiErg!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Atomic Skintec på isig konstsnö

 1. Mattias skriver:

  Fick ihop 23km på 1,24,,,,158 i snitt puls,,,,,,

 2. Sara skriver:

  gratulera Ida från mig och David!!!

 3. Linapina skriver:

  Tack Erik!
  I klassen journalister som springer/skidar/cyklar snabbt som tusan lär väl du vara väldigt ohotad. Imponerande kört i Tjeckien!

Kommentarer är stängda.