Jonas Colting i Runners World

Omslag Runners World

Årets första nummer av Runners World hoppade in genom brevinkastet i fredags. Tomas Erikssons (Studio Bildbolaget) bild på Jonas Colting pryder omslaget. Artikeln om honom som upptar sju sidor skrev jag i december. Det är den enskilt största artikeln jag gjort som journalist. Och förmodligen också den roligaste.

Efter som Jonas och jag är vänner sedan tidigare så kunde vi skippa många “formulärfrågor” och hoppa direkt till lite mer om vad som rör sig i huvudet på honom. Efter ett två timmar långt samtal på Café Viskan i Borås och sju timmar framför datan var texten klar. 2 timmar för att skriva, 5 timmar för att omarbeta och korrekturläsa.

Det har även kommit en dokumentär om Jonas som jag inte sett ännu. Den finns här (kräver abonnemang hos Runners World).

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Jonas Colting i Runners World

  1. Dan skriver:

    “datan” !?

Kommentarer är stängda.