Hanna Falk, Rickard Bergengren och dåligt test av underställ

Rickard Bergengren skejtar välkitat från Pölder

Rickard Bergengren skejtar välkitad från Pölder

Nu har jag läst ikapp förra veckans ackumulerade hög av Borås Tidning. Jag hittade bland annat detta, ordnat i kronologisk ordning:

1) En trevlig artikel om skåningen Rickard Bergengren, som hänger i Borås ibland där han äter sin mormors köttbullar. Och ibland tränar med mig. Och ibland filmar med en actionkamera.

2) Ett fantastiskt dåligt test av underställ som Testfakta har gjort. Hur kan man göra ett sådant test utan något underställ i ull? På vintern är ull fullständigt överlägset, det är på en annan galax än syntet. Aclima och Icebreaker är bara två av många märken som utklassar samtliga i detta test. Även Craft har en helt OK variant nu, som till hälften består av merinoull.

3) En tråkig nyhet om Hanna Falk, som fortfarande sliter med formen och inte vet exakt vad det beror på. Eventuellt sjukdom. Jag tror och hoppas att min klubbkamrat kommer tillbaka igen. Om det blir om några dagar eller månad återstår att se. Krya på dig Hanna!

Test av underställ. Utan ull.
Hanna Falk kanske åker SM. Första tävlingen är dagens 30 km dubbeljakt.

Hanna Falk kanske åker SM. Första tävlingen är dagens 30 km dubbeljakt. Hanna satsar på sprint och kanske team sprint.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Hanna Falk, Rickard Bergengren och dåligt test av underställ

  1. Henric skriver:

    Om man använder Aclima (nät varianten), måste man då ha ett tight lager ovanpå för att det skall fungera? Om man inte har en tävlingsdräkt utan en tex Deahlie Olympic, funkar det då att bara en Aclima wollnet tröja?

    /Henric

Kommentarer är stängda.