Vasaloppsstartspussel

Olle är bra på hemlagade semlor. Jag vet inte vad han drack för kaffe på bilden, men han avskyr i alla fall de flesta sorter av Löfbergs Lila. Själv dricker jag ofta Arvid Nordquist (har testat alla sorter på ICA), med Reko som favorit. Men senaste tiden har det blivt lyx: Kona Coffee, som Jonas Colting hade med sig från Hawaii.

Olle är bra på hemlagade semlor. Jag vet inte vad han drack för kaffe på bilden, men han avskyr i alla fall de flesta sorter av Löfbergs Lila. Själv dricker jag ofta Arvid Nordquist (har testat alla sorter på ICA), med Reko som favorit. Precis som vår vän Sofias föräldrar. Men senaste tiden har det blivit lyx: Kona Coffee, som Jonas Colting hade med sig från Hawaii.

Jag tränar ganska ofta med Olle Häggdahl, mannen som både har har snygga vader och kan lösa Rubiks kub fortare än vad som anses hälsosamt. Han skickade bilden ovan för att visa hur han förbereder sig för den första söndagen i mars.

För övrigt har det snöat på vissa platser på Borås skidstadion hela veckan. Konstigt, men kanonbra. I dagsläget har vi fortfarande bara 750 meter, men det kommer nog att bli längre i morgon.

När det gäller vallning

När det gäller vallning är Olle så 2011. Han använder nämligen fästvallor på träning. Kolla vad han sliter i bakgrunden.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.