Mot Malung

Mora-Nisse är naturligtvis glad över att få åka till Dalarna.

Mora-Nisse är naturligtvis glad över att få åka till Dalarna.

Mora-Nisse, Olle Häggdahl och jag sitter i bilen på väg mot Malung. Vi åker i Olles föräldrars bil. Det gör att man känner sig ung. Dagens ungdom lånar ofta sina föräldrars bilar. Tyvärr glömde jag lägga över några saker från vår bil, bland annat vallaborstar, glidtestare, stora trugor (det väntas nysnö) och rillverktyg. Jag hojtade injektiv en stund, men lugnade sedan ned mig.

Bra uppladdning för Skinnarloppet
Ida och jag åt en-rätters på restaurangen Vinci igår. Det blev finpizza för Ida, samt pasta med oxfilé och gräddsås för mig . Till detta ett utsökt glas Chianti. Jag är ett stort fan av italienska viner, men jag har ännu inte riktigt hitta några goda Chianti-viner. Nu fann jag äntligen något som jag var nöjd med: Rocca Guicciarda från 2008.

Jonas Colting med två av sina fyra förrätter. Mittemot sitter simmaren och triathleten Tobias Pettersson.

Jonas Colting med två av sina fyra förrätter. Mittemot sitter simmaren och triathleten Tobias Pettersson.

Lustigt nog ringde Jonas Colting ett par timmar innan vi skulle dit. Han hade bokat bord på samma ställe, så efter vi hade ätit satte vi oss vid samma bord och hade trevligt. Det är livsfarligt att vara på restaurang med Jonas, hans budget är aningen högre än vad Ida och jag mäktar med. Men som granne vid bordet är det inte många som kommer högre upp på rankinglistan än Jonas. Mer trevlig, intensiv, kolerisk, inlyssnande, argumentativ och intressant person vid middagsbordet får man leta efter.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.