Tour de SkiErg – 2000 m på 7.01 min

Jag leder Tour de SkiErg, men bara tillfälligt. Jörgen Brinks kusin Anders Brink, samt den omänsklige amerikanen Chris  McLaughlin kommer säkerligen att passera när de kör sitt race senare om några dagar. Se lista här.

Nästa vecka avslutas touren med 10 000 m. Jag siktar på en sammanlagd pallplats. Övriga svenskar som tävlar är bland annat boråsaren Oscar Sjölin, kraftstavsåkaren Johan Månflod från Uppsala, Pölder-sponsrade Rickard Bergengren, skåningen Niclas Fredin och tidigare omtalade Anders Brink. Den sistnämnde är den enda jag inte känner lite grann, men han är säkert snäll han också.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Tour de SkiErg – 2000 m på 7.01 min

 1. Anders Brink skriver:

  Ja, jag är nästan för snäll ibland. : )

  Lycka till på 10 000m. Jag skall väl försöka på 2000m snart.

  MVH Anders Brink

 2. Magnus Haettner skriver:

  Vad jag kan se så missade Chris 500m.

  Lycka till med sista distanserna!

  Mvh Magnus Haettner

Kommentarer är stängda.