En ny bloggare?

Stort tack för alla fina gratulationer igår! Det känns jättespännande att bli förälder. Jag har en app som skickar ett meddelande varje vecka och talar om hur bebisen växer. Idag plingade det till i iFånen och berättande att den är hela 35 cm lång.

Jag uppskattar verkligen att skriva på denna blogg och det är jätteroligt att det sedan årsskiftet varit i snitt 800 helt unika besökare per dag. Det är mycket för att vara en Vasaloppsblogg.

OCH JA, DET KOMMER ATT FORTSÄTTA ATT VARA EN TRÄNINGSBLOGG. Men självklart kommer oroade läsare få sin farhågor besannade. Det kommer nog bli en hel del gulligullande om bebisen både före och efter födseln. Men det går säkert att filtrera bort på något sätt. Dagens datorer kan allt.

Vaddå limited edition? Vilken jäkla urholkat begrepp. Men det funkar bra efter träningspassen i brist på Enervit.

Vaddå limited edition? Vilken jäkla urholkat begrepp. Men det funkar bra efter träningspassen då man glömt Enervit.

OCH JA, JAG KOMMER ATT FORTSÄTTA MIN SKIDSATSNING ÄVEN EFTER 26 MAJ. Träningen och återhämtning kommer naturligtvis att påverkas av det nya livet, men jag räknar med att all glädje över att ha bildat familj kommer göra att jag höjer mig ytterligare ett snäpp till nästa år. Bara i år är jag en mycket bättre skidåkare än förra året.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på En ny bloggare?

  1. orestig skriver:

    Du är ju redan strukturerad så att skaffa barn kommer inte påverka dina träningsmöjliheter. Senaste 18 månaderna(sen jag fick min dotter) har varit bland mina bästa träningsmånader, och fortfarande leva i ett jämställt förhållande. Som jag sa i långberget finns ju bra hjälpmedel för att träna med barn, och du har ju redan Skiergen och trainer hemma, bara köpa en löpvagn/skidvagn;) lycka till!

  2. Niklas skriver:

    Det går utmärkt att träna när man har småbarn bara man planerar lite, har en förstående sambo och ev har lite kringutrustning så man kan träna inomhus när dom sover, typ stakmaskin,trainer ev en chariot att dra dom i när dom sover. Problemet som jag ser det är att ha dom på dagis som ju är ett måste om båda ska jobba när dom blivit 1-1.5år, det blir oundvikligt en orgie i sjukdomar som inte är förenligt med elitidrott. Kan man så försök att undvik dagis så länge det går. ett råd från en snörvlande dagisbarnsförälder.

  3. Erik Wickström skriver:

    Tack för tipsen. De kommer jag att behöva 🙂

Kommentarer är stängda.