Favorit i Vasaloppet

Jag fick ett roligt mejl av en adept igår. Han han hittat ett inlägg på skidforum.se där jag nämndes som en “dark horse” bland favoriterna till att vinna årets Vasalopp.

Detta är förmodligen min största skidmerit och naturligtvis kommer jag skriva ut skärmdumpen, rama in den och sätta upp bredvid bröllopsfotot i sovrummet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

5 svar på Favorit i Vasaloppet

 1. Backseat Driver skriver:

  Jag tror på Erik Wickström, Jörgen Brink, Daniel Richardsson och Thomas Alsgaard – i den ordningen …….. OM den ERIK WICKSTRÖMSKA PERSONLIGHETEN kan hållas i schack tills efter Eldris! Kom ihåg, alla de andra elitåkarna är där av en anledning, och endast en anledning, och det är för att jämna ut spåret, blockera vinden och i allmänhet ge rygg till Erik Wickström innan “personligheten” släpps loss!!! Det ser jag framemot 🙂

 2. Lars Bern skriver:

  Guilty as charged. Har jag fått spö av dig två gånger tidigare i säsongen så lär det garanterat bli en tredje i Vasaloppet. Sen har du tre led upp på mig så det blir lite försprång. Ingenting är omöjligt om du har “årtiondets dag”. Lycka till med uppladdningen!

 3. Tor skriver:

  Jag kommer spana efter dig. Kör du med nummer eller namn på bröstet?

 4. Erik Wickström skriver:

  🙂
  Tack pojkar!
  Eftersom jag står i elitledet och anmälde mig tidigt antar jag att namnet står på min nummerlapp. Annars har jag nummer 52, förgående års placering.

Kommentarer är stängda.