Star vallajärn digitalt modell SW06

Vallajärn från Star

Vallajärn från Star

Jag har precis börjat använda ett nytt vallajärn: STAR SW06 Digitalt vallajärn. Det går ända upp till 170 grader, vilket inte alla modeller gör. På så sett blir det lättare att lägga på pulver. Många nya högfluorpulver kräver mer än 160 grader. Tidigare hade jag ett ganska billigt järn, det här var helt klart ett lyft.

På vanliga paraffiner känner jag inte så stor skillnad, men när jag lägger på högfluorpulver tycker jag det är lättare att få det jämnt och det känns som det går in bättre i belaget. Handtag i kork är också fint!

Den totala prylgalning som kan allt om de flesta skidgrejer, Andreas Forneman, visar på videon nedan hur det fungerar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Prylar, Skidor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Star vallajärn digitalt modell SW06

  1. Pierre skriver:

    Trevlig kille Forneman jag tror han kan prata vallning, strukturer och spann i flera dagar utan uppehåll om han fick chansen 🙂
    Tur att jag inte har behov av ett sådant vallajärn…fast iofs kanske kunde det kanske vara bra att ha…

Kommentarer är stängda.