HalvVasan i bilder del 2

"globe86" är snäll i verkligheten och kallar sig Niclas Hammar

"globe86" är snäll i verkligheten och kallar sig Niclas Hammar

Det var kanontrevligt att åka HalvVasan idag. Jag startade i 0-ledet i första rad för att känna på “elitstämningen” i HalvVasan. En trojka från IFK Mora SK bestående av Oscar Bergström, Adam Johansson och Mikael Sandgren tryckte plattan i mattan från start. Jag själv åkte i distantempo från start till mål, med undantag för ett par backryck på 4 minuter vardera. Först i stigningen upp mot vägundergången, sedan i Lundbäcksbacken. Jag blir väldigt flåsig, men jag känner ändå att jag kommer att kunna bli bättre de dagar som är kvar till Vasaloppet.

JÄTTEROLIGT ALLA SOM KOMMER FRAM OCH TACKAR FÖR EN BRA BLOGG! Massvis med folk har aldrig har sett tidigare kom fram och tackade för trevlig läsning och bra inspiration.

Jag åkte också tidvis med “kändisar”: Casco-Mackan, som var läckert ekiperad i en röd Casco-skärm; Majken, som åker TjejVasan, HalvVasan och Vasaloppet i år; Niclas Hammar (globe86), som är medlem i Team Skidforum. Den sistnämnde åkte jag länge med. Han verkar skriva mer på Skidforum.se än vad han tränar, men han var väldigt trevlig. Jag åkte även ca halva loppet med en glad Gävlekille.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på HalvVasan i bilder del 2

 1. Niclas Hammar skriver:

  Skall bli ändring ! Mindre skidforum.se å ner träning haha! 🙂

 2. Pingback: Nu smäller det snart! « teamskidforum.se

 3. Vasa skriver:

  Jag tycker vi ska få med Erik på vår 17-milatur i år, så ska han få se på träning! 🙂

 4. hahaha “skriver mer på skidforum än vad han tränar” klockrent 🙂

 5. Poxeman skriver:

  Då var det dig jag passerade på toppen av Lundabäcksbackarna!
  Tyckte jag kände igen dig men var liiite för flåsig för att säga något…
  Kul att se dig i spåret, lycka till på söndag!

Kommentarer är stängda.