Uppiggande kommentarer

Jag fick nyligen några trevliga kommentarer på bloggen. Det gläder mig mycket när jag kan inspirera folk till att träna och förbättra sin form.

“Erik Bjurström” under inlägget “Träningsdagbok v.8 – 30 min i Borås/Mora”:

Tjena Erik, har följt din blogg sedan i höstas då jag googlade på SkiErg. Blev inspirerad av din träning på SkiErg för att förbereda mig inför årets Öppetspår som jag åkte igår. Har kört ca 25-30 pass på SkiErg sedan i november och bara fått till 14 mil riktig skidåkning. Är ingen skidåkare men har tittat på en del klipp på just stakning på din sida och på tuben. Har för övrigt inte stått på ett par skidor sedan jag var 11-12 år (är nu 39). Utan att låta skrytsam, snarare vill jag slå ett slag för träning på SkiErg, så åkte jag på 5.32 igår. Tack för en bra och informativ blogg och lycka till på söndag.

“Johanna Sundström” under inlägget “Illa inför Vasaloppet”:

Hej Erik. Hoppas du kryar på dig. TACK för all skidinspiration du ger. En jättebra och rolig blogg du har!! Hade inte själv åkt några skidor i år förrän mitten av jan. men har fått mycket inspiration tack vare dig. Hur är läget i Mora? Vad tror du om väder och spår inför helgen, funderar på om jag ska köpa en sista minuten:)
Lycka till med ditt lopp!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Uppiggande kommentarer

  1. müssli skriver:

    l.y.x.l.u.n.c.h

    • Erik Wickström skriver:

      Men hur blir det om Northug inte kommer till start? Han måste väl ändå bege sig till Berga By för att vadslagningen ska gälla? /Deltagaredomare

Kommentarer är stängda.