Tack för alla förslag!

Kära bloggläsare! Tack för alla bra förslag på artiklar för Vasalöparen. Jag fick hela 25 kommentarer på tisdagens inlägg “Förslag till Vasalöparen!“. Det hade vi stor nytta av på mötet i Runners Worlds lokaler på Kungsholmstorg igår. Vår egen lista fick bra komplettering och vissa av artiklarna kommer redan i majnumret. Andra kommer i höstens tidningar (september eller november) och vissa antas ej då vi skrivit om området nyligen.

Jag då? Jodå, igår började huvudvärken faktiskt ge med sig lite grann. Idag tänkte jag springa 30 min i moderat takt med Mårten Larsson. Vår skånske vän som är den bästa svärmorsdröm man kan tänka sig.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.