Kungliga bilder

Jag var inte på slottet i onsdags, men väl för tre år sedan. Då jobbade jag fortfarande heltid som mjölkforskare i Uppsala och mitt journalistande var bara en extraknäck. Då var jag oerfaren och åt så många gratismackor i presscentret som möjligt. Samt sprang runt och fotade kändisar utanför skidspåret. Jag gjorde mitt jobb som reporter för skidsport.com, men mest åkte jag dit för att ha skoj. Bilderna är från 18 mars 2009.

Idag är min roll som journalist annorlunda, betydligt mer seriös. Jag gör ett jobb för att det ska bli så bra som möjlig. Blir det dessutom roligt (vilket det alltid blir) är det en bonus.

Steira, Björgen, Johaug
Steira, Björgen, Johaug

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.