Träningsvärk å det grövsta

Mina vader och lår värker. Jag sprang för första gången sedan i november igår. Jag skadade hälen i början av december och sedan smärtan försvann i januari har det inte blivit av att jag dragit på mig löpskorna.

Igår lunkade jag fram i 5 km med Mårten Larsson innan Ida och Sofias 30-årskalas hemma hos pappa. Jag kände mig inte direkt i toppform. Men det var skönt att röra på sig.

Bilderna är från kalaset igår, med sagotema.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Mat och dryck, Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Träningsvärk å det grövsta

  1. Fredrik Swahn skriver:

    Dags att skaffa en korrekturläsare. Eller är inlägget ämnat som en hyllning till världens analfabeter? Käcka bilder dock.

  2. Arvid skriver:

    Hur snabbt “lunkar” du 5 km? Eller kör du helt utan tidtagning ?

  3. Erik Wickström skriver:

    I denna form blir det 5,5 min/km-fart. Annars kanske 4,5 min/km. Men det beror mycket på terräng. Ett blött, stentufft spår på en mil kanske tar 50 min på träning, medan ett stekarpass på asfaltsplatten i Varberg tar 40 min på träning.

Kommentarer är stängda.