Föräldrakurs

Mora-Nisse klättrar

Mora-Nisse försöker kramas

Det var föräldrakurs igår. En massa information om smärtlindring vid förlossningen och om hur mannen ska vara snäll då tjejen har ont. Shit, vi börjar bli vuxna.

Mora-Nisse börjar successivt förstå vad som pågår. Naturligtvis är han glad över vår lycka och över att han ska få ett syskon. Men han är (med rätt) orolig att han ska få mindre uppmärksamhet framöver. Han säger i försvar att han själv är mycket mer unik än en bebis. Det har Fredrik Swahn berättat.

Jag har placerat min blogg i Boråsbloggkartan.se!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 svar på Föräldrakurs

 1. Åsa skriver:

  Ska inte Mora-Nisse skaffa brud och flytta snart?

 2. Johanna Sundström skriver:

  Äntligen fick jag en ide på något jag kan hjälpa dig med:) Har länge tänkt att jag ska ta hjälp av dig med skidteknik o träningsupplägg men nu fick vi kanske något att diskutera över en lunch. Har ju sett att du testat några lunchställen här i Borås. Mvh trebarnsmamman!

 3. Bumbi skriver:

  Du har en underbar tid framför dig!
  Jag fick en dotter för 1,5 år sedan och livet har en annan mening nu (en klyscha men likväl sant!). För två veckor sen fick jag ytterligare en dotter.
  Jag började åka längdskidor i Mars 2011. Öppet spår blir det nästa år och då på under 5h! Det har jag gett mig fan på 😛

  Min poäng är att du inte ska vara orolig att du inte hinner träna!

  Ett tips: Köp en löpvagn, finns en transformer variant som man kan göra om till skidsläde, cykelvagn mm.. Träningstid finns om man vill! Gäller bara att hitta på. Själv ligger jag på ca 10h i veckan nu och det kommer ökas successivt fram till Vasan!
  Ett redigt hemmagym i garaget är inte fel heller. Själv tar jag cykel eller rullskidor till jobbet (1,5mil enkel resa) var dag.
  Det är långpasset på helgen som är lite svårare att få till men du får göra en deal med damen att du tar Mora-Nisse på en långpromenad om hon tar er dotter/son ett par timmar på lördag eller söndag morgon 😉

  /Skateboarddåren

  • Erik Wickström skriver:

   Tack för alla bra tips, särskilt det sista 🙂
   Självklart är jag lite orolig över hur träningen kommer att påverkas, så en kommentar som denna känns bra att läsa!
   Lycka till i Öppet Spår. Det fixar du!

Kommentarer är stängda.