UPS – Sveriges sämsta budfirma?

Jag är så arg så jag att inte orkar förklara, men UPS måste i alla fall vara Sveriges sämsta budfirma. Jag får ofta paket och med Posten, DHL etc och det funkar alltid bra. Med UPS funkar det alltid riktigt dåligt. I alla fall för mig som har kontoret hemma i lägenheten. Men det finns väl det fler som har? Nu ska jag fortsätta att vara arg. En som varit det tidigare (ganska aggresivt) är Jonas Colting.

Obs: Detta skrevs i affekt. När jag är upprörd blir det gärna ogenomtänkt. UPS har säkert många fördelar.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på UPS – Sveriges sämsta budfirma?

 1. Hasse skriver:

  +1 på den!
  Vid ett tillfälle skulle jag skulle få en leverans på en torsdag. Jag tog då ledigt för att vara hemma när dom kom. När jag kom hem på ONSDAGEN så hade dom varit där…lapp i lådan om att ringa och boka en ny tid. Sagt och gjort. På fredagen skulle dom komma, tidigt på fm. Visst.
  Kl. 18 kom dom, och hade då mage att säga “-Jaså du är hemma nu?” när jag öppnade… Nä, aldrig mer UPS.

 2. Madelene skriver:

  För mig som är logistiknörd så är UPS fantastiska. Titta på den här filmen så kanske du tycker liiiite annorlunda efteråt… http://www.youtube.com/watch?v=mRAHa_Po0Kg

 3. Stef skriver:

  Riktiga amatörer! Eller, allt dom gör är bara bra för UPS och uselt för kunderna. Värst är att dom säger att chaförerna inte har mobiltelefon…. Hallå 2012?

Kommentarer är stängda.