Saucony Progrid Peregrine 2 test

Saucony Progrid Peregrine 2 Herr

Saucony Progrid Peregrine 2 Herr

Jag ska produkttesta ett par Saucony Progrid Peregrine 2. Igår sprang jag premiärturen på 20 minuter i Annelundsparken. Eftersom det är ett par trailskor försökte jag löpa en del obanat. Spontant kändes skorna lätta (ca 270 gram i storlek 44) och sköna. Man märker helt klart av att häl till tå-droppet bara är 4 mm, mot normalt ca 10 mm. Ett litet häl till tå-dropp ger mer barfotakänsla, med för hög häl blir det istället svårare att landa på framfoten.

En längre recension kommer i en tidning nära dig om ett par månader. Då har jag förmodligen också lyckats slita på dojorna lite mer.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.