Carlanderska rekommenderade MR av sätesmuskeln

Jag sitter på den dubbeldäckiga 100-bussen på väg hem till Borås från Göteborg. Besöket på Idrottskliniken vid Carlanderska i Göteborg ledde till att jag ska göra en ny magnetröntgen, den här gången i sätesmuskeln. Läkaren som undersökte ville vänta och se de bilderna innan han gick vidare med diagnos och eventuell behandling.

Tidigare i år jag jag varit på sjukhuset i Borås och gjort både magnetröntgen och slätröntgen på ryggen, men utan att upptäcka några konstigheter.

Sedan oktober 2010 har jag haft ont i sätesmuskeln, vilket gjort att jag bara kunnat springa ca 3 gånger i månad i snitt sedan dess. Det är jobbigt att ta tag i och försöka fixa en skada, men det är bara att jobba vidare. Som tur är funkar alla andra träningsformer fint.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i hälsa, Löpning, Rehab och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.