Anmäld till König Ludwig Lauf

Skärmdump från TV efter 4,2 km

Skärmdump från TV efter 4 km i årets König Ludwig Lauf

Idag öppnade anmälan till König Ludwig Lauf 50 km K, som ingår i långloppsvärldscupen Ski Classics. Med tanke på det galna intresset för sådana lopp nuförtiden anmälde jag mig direkt. Jag måste ju få revansch från i år, då jag var i kanonform med kanonbra glid och ledde loppet efter 4 km. För att sedan krascha några minuter senare och bryta staven och bli ledsen. Och åka in som 41:a efter att jagat hela loppet i ensamhet. Banan är flack och förra året stakade jag hela vägen, vilket kändes helt rätt.

Dear Mr. Wickström,
thank you for the registration to the König Ludwig Lauf 2013.
Your registration will be published on the starting list on November 2012.
Please use for any questions register@koenig-ludwig-lauf.com

First Name: Erik
Last Name: Wickström
Street: Kellgrensgatan 34
ZIP-Code: 50434
City: Borås
State: Sweden
Cellphone: +46702380059

Personal Data
Email: erik@dinkondition.se
Date of birth: 17.09.1982
Gender: Male
Nation: Swedish
Race: 50 km classical technique 40,00 €
Kind of payment: Credit Card
CreditCard: Visa
CardNumber: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx
CardHolder: Erik Wickström

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Anmäld till König Ludwig Lauf

  1. Andreas skriver:

    Nja, anmälan har varit öppen ett tag för jag anmälde mig direkt jag kom hem från årets lopp i början på februari.

Kommentarer är stängda.