Per Elofsson förbundskapten?

Per Elofsson. Kanske en man för rollen som skidlandslagets förbundskapten.

Per Elofsson. Kanske en man för rollen som skidlandslagets förbundskapten.

I morgon tisdag offentliggörs det vem som blir skidlandslaget nya förbundskapten. Jag tror att Per Elofsson kan vara ett namn. Jag har inga belägg för detta, men när jag lyssnade på ett ganska långt radioprogram om Per Elofsson i Vasaloppets lånebil (därför blev det P4 och inte P1) mellan Mora och Oxberg torsdag 19 januari så började jag fundera.

Skidkungen sade nämligen att han skulle kunna tänka sig jobbet (19.10 min in i klippet). Och mer poppis än Per är svår att bli. En ung VM-guldmedaljör som gråter när andra svenskar lyckas är en väldigt bra start. Jag har intervjuat Per en gång, en lång telefonintervju för ca 3 år sedan. Han var vansinnigt trevlig. Och kunskap har han gott om.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Per Elofsson förbundskapten?

  1. Malin skriver:

    Hoppas du har rätt, tror det skulle vara ett mycket bra val. Imorgon vet vi.

Kommentarer är stängda.