Robert Malmgren på permissionsträning

Triathleten och brandmannen Robert Malmgren, nu med kombi.

Triathleten och brandmannen Robert Malmgren, nu med kombi.

Robert Malmgren och jag cyklade en tur på 3 timmar på landsvägarna runt Borås idag. Robban blev pappa för första gången i tisdags (återigen stort grattis) men eftersom han “blir som ett lejon i bur” om han inte tränar så måste han självklart få njuta sitt otium. Jag vet vad han menar.

Flera andra av våra vänner har blivit förstagångsföräldrar senaste veckorna. Bland annat David och Sara från Uppsala som numer även har Sigrid i familjen. Tidigare fanns förutom människorna även katterna Merida och Merckx, döpta av cykeltokiga husse och matte.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.