Mallorcaläger i Skåne

"Piggen" på Mallorca förra året

"Piggen" på Mallorca förra året

Jag vaknade upp i Vejbystrand. Märkligt. Fast egentligen inte så konstigt, det var ju där jag gick och lade mig.

Jochen Gustafsson från Ed och jag ska köra årets “Mallorca”-läger med bas i mammas stuga i Vejbystrand utanför Ängelholm. Eftersom jag väntas bli pappa 26 maj vågade jag inte ge mig iväg till Mallis för femte året i rad. Men Skåne är inte så dumt det heller. Det blir cykling på Hallandsåsen, skidgång i slalombackarna vid Vallåsen och rullskidsåkning på Rövarvägen fram till torsdag i nästa vecka. Målet är att träna 4-5 timmar per dag och om möjligt jobba mindre än vanligt. Kanske blir det ett par pass med Rickard Bergengren och andra skidskåningar.

När jag kom ner igår kväll hade mamma dukat upp med tvårätters, vilket var mycket välkommet. Vinet var dock spanskt och smakade typ som knasig saft. Jag letar fortfarande efter ett gott spanskt rödvin. Nu på morgonen kommer Jochen, så det är lika bra att sätta på sig cykeltrikåerna direkt!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Mallorcaläger i Skåne

  1. Håkan Huselius skriver:

    Leta dig ner till Lund på måndag eller onsdagskväll så får du åka med den nya klubben Ski Team Skåne, distans på måndag, balans/teknik och intervall på onsdag. Välkommen!

Kommentarer är stängda.