Skåneläger dag 3

Hit vallfärdar danskar på vintern.

Hit vallfärdar danskar på vintern.

Redan kl. 08.12 stack vi iväg på cyklarna igår. Det blev ca 15 mil på 5:22 h, med fyra gånger uppför Hallandsåsen på olika ställen (Liagärde, Koarp, Hasslöv och Kattvik). Jochen låg på rulle och farten var tidvis hyfsad på platten. Vid alla Hallandsås-stigningarna (ca 100 höjdmeter per gång) körde jag fullt ös, så det blev totalt 30 min A3.

Rundan gick ungefär Vejbystrand-Margretetorp-Östra Karup-Vallåsen-Rössjöholm-Örkelljunga (30 min stopp med kaka, kaffe och medhavd dubbelmacka)-Yllevad-Hasslöv-Hallandsås-Östra Karup-Båstad (20 min stopp med baguette och kaffe på Knut Jöns)-Kattvik-Torekov-Vejbystrand. Jag tyckte det kändes bra och trots att det ofta gick lugnt körde jag lite fortare en halvtimme på platten då och då. Zipphjulen klyver vinden som en kniv, det är livskvalitet!

På kvällen stakade jag 1 timme A2 (halvhårt) på 3:or. Jochen satt hemma och lyssnade på Pandora istället.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.