Längdskidåkare fel ute?

Jag gillar när människor driver med mig. Eftersom jag tycker om att raljera över andra. Inlägget ovan från 2009 hittade jag på Joakim Dettners blogg (hjälper Jonas Colting med styrka). Gå även gärna in och läs kommentarerna, några är hyfsat initierade. Dettner presenterar sig själv så här:

En professionell kost-, livsstils-, styrke- och powercoach utan band till vare sig livsmedels-, läkemedels- eller kemiindustri. En person som brinner för att delge dig det som var hälsobringande och självklart om kost, livsstil, kropp och träning för våra förfäder samt efterlämna en grön välmående planet till både dina och sina egna barn och barnbarn. Joakim har en omfattande nationell och internationell medicinsk och holistisk grund- och spetskompetens: Doctor of Naprapathy [1993-1997], Doktorand och forskarstuderande i ämnet idrottsmedicin (Kronisk rygg- och nackvärk och dess samband med proprioceptiv dysfunktion) vid Umeå Universitet [2000-2004], C.H.E.K Holistic Lifestyle Coach Level 3 [2004-2007], C.H.E.K. Certified Golf Biomechanic [2005], C.H.E.K. Practitioner Level 2 [2006-]. Grundare av Scandinavian Top Athletic Center (www.STAC.nu) och skapare av STAC Grundtränare och STAC Elittränare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Längdskidåkare fel ute?

  1. Björn Lind skriver:

    Jag vill veta vad ditt motsvar hade varit till detta inlägg om du sett det 2009 och kännt dig manad att ge svar på tal! Har han några poänger alls?
    Hoppas han har fel annars gör jag en väldans massa fel med 😛

    //Skateboardnörden

  2. Oskar skriver:

    Ät och drick det som är gott! Typ smältost, kakor, rödvin, kalaspuffar, Mtn dew, öl, fisk, vatten, jordnötsmör och nachochips.

Kommentarer är stängda.