Linnémarschen avbockad

15 min fikapaus vid Ymergården

15 min fikapaus vid Ymergården

Så har jag äntligen gått Linnémarschen för första gången. 21 km i terrängen vid Ymergården/Kypegården. Mina ljumskar och höftböjare är rejält trötta, men mer fräscha än de var på Vasaloppsleden förra sommaren.

Turen var jättetrevlig och Tobias och jag sällskapade hela vägen och det tog 4:20 h inklusive 25 min pauser. Jag fick även chans att inviga min livs första vandringsryggsäck, en Haglöfs Oxo 80 som var min julklapp från mina föräldrar. Den verkar bra.

Min snälle mor är med i Hestra IF och är sjukvårdsfunktionär, för typ 100:e år i rad.

Min snälle mor är med i Hestra IF och är sjukvårdsfunktionär, för typ 100:e år i rad.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.