Landsjön Runt? Jodå

Landsjön Runt 2011 med en Erik på upploppet.

Landsjön Runt 2011 med mig på upploppet. Foto: Emil Ekman.

Efter tre dagars ofrivillig träningsvila pga halsont tänkte jag idag åka 30 min rullskidor för att kunna tävla i morgon. Det känns mycket bättre nu efter en specialare till mirakelkur.

Det står Landsjön Runt 12,5 km F på programmet. Förra året blev jag femma och gör jag om det nu är jag nöjd.

Det ska bli jätteroligt att träffa alla skidkompisar igen, många har jag inte sett sedan Vasaloppet. Startlistan finns här. Självklart är jag livrädd att få spö av Jochen, som så sent som i tisdags ställde av mig på skejtintervaller med tävlingshjul. Olle Häggdahl gör också en intressant start, hans första skejtlopp på rullskidor. Jag ska inte heller säga för mycket om östersundaren Jonas Larsson, men det ska bli kul att se hur det går för honom. Tobias Westman kommer förmodligen vinna tävlingen efter en spurt mot Samuel Norlén.

I den klassiska tävlingen startar något motsägelsefullt “Snart H35 Palmér”.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Rullskidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Landsjön Runt? Jodå

  1. Mattias skriver:

    Går idag in i min 3e dag av ofrivillig halsont, skulle göra mycket för att lägga vantarna om din mirakelkur, offentliggör den!

  2. Ses där!!

Kommentarer är stängda.