Mot Linnémarschen 21 km

Den här bilden på marschgeneralen Tomas Krafft, flankerat av de löpstarka tvillingarna tog pappa år 2002. På den tiden gick var målplatsen Hestrastugan. En stor eloge till Tomas som lyft arrangemanget till oanade höjden. Nu cirka 4000 deltagare på två dagar.

Den här bilden på marschgeneralen Tomas Krafft, flankerad av de löpstarka tvillingarna, tog pappa år 2002 (digitalkameror fanns redan då). På den tiden gick var målplatsen Hestrastugan. En stor eloge till Tomas som flyttat det hela till Borås Arena och lyft arrangemanget till oanade höjder. Nu cirka 4000 deltagare på två dagar.

Idag ska Tobias Magnusson och jag vandra 21 km i den fantastiska naturen kring Borås. Solen skiner och alla är glada.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.