Rödprickig tapet

Rödprickig tapet för att hedra bergströjan

Rödprickig tapet för att hedra bergströjan

Giro d’ Italia börjar 5 maj. De tre första etapperna går knasigt nog i Danmark. Jag har aldrig sett någon etapp av Girot eller Tour de France på TV, men live har Ida och jag sett båda tävlingarna. Touren 2009 och Girot förra året, då vi även besökte vingårdar i Valpolicella och badade i Gardasjön. Vuelta a España återstår.

Eftersom det närmar sig start i Girot tänkte vi tapetsera en fondvägg i bergströjans (sedan 1934 den som samlar flest poäng på bergsetapperna) färger, alltså rödprickigt. Lite måste man ju hänga med. Visserligen är bergströjan rödprickig i Frankrike och grön i Italien. Men ändå.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Prylar, Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Rödprickig tapet

  1. Pierre skriver:

    Girots ledartröja hade väl varit något som tapet annars 🙂

  2. Ida skriver:

    Leksaksskåpet kommer gå i grönt, så rummet som helhet blir en hyllning till de europeiska cykelloppen. Barnet kommer bli skolad tidigt!

Kommentarer är stängda.