Krönika i nya Kadens

Mattias Björklund är mot till vänster, jag är för till höger.

Mattias Björklund är mot till vänster, jag är för till höger.

Nya Kadens och Runners World kom med posten i fredags. Jag tycker verkligen att båda titlarna har lyft sig ordentligt senaste åren och nu är tidningarna både inspirerande och intressanta för konditionsidrottare på alla nivåer. Utan att lisma för mycket för min chef (typ) så måste jag säga att högsta hönan Hasse Lodin på Kungsholmen i Stockholm har gjort ett riktigt bra jobb med att sätta rätt personer på rätt plats!

Jag själv skriver för Runners eller Kadens ungefär en gång per år. I det aktuella numret av Kadens har jag en minikrönika som handlar om varför cyklister ska raka benen, ungefär som jag skrivit tidigare på bloggen. Tack för alla som bidrog med argument!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Cykel, Löpning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Krönika i nya Kadens

  1. Malin skriver:

    Äntligen en argumentation som går in på vad benrakning egentligen handlar om. Tack för självdistans och ärlighet!

Kommentarer är stängda.