Mora-Nisse är lat

Mora-Nisse sov 17 nätter i mammas stuga medan vi andra slet med flyttlådor.

Mora-Nisse sov 17 dygn i sträck i mammas stuga medan vi andra slet med flyttlådor.

När Jochen och jag var i Skåne på läger för några veckor sedan följde Mora-Nisse med. Han trivs där nere, inte minst för att det ligger en hästhage alldeles i närheten. Hästar är av naturliga skäl Mora-Nisses favoritdjur.

När jag skulle åka hem vägrade han kliva in i bilen. Han hade fått nys om att vi skulle flytta och ville inte hjälpa till. Istället gick han och lade sig och sov 17 dagar i sträck i mors stuga i Vejbystrand. Han vaknade när vi kom ner till dopet i helgen och i söndags följde med upp igen. Och han trivs i det nya huset!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.