Sista dagen på Colting Camp

Krutgubben. 50 års styrka samlad i en kropp.

Krutgubben. 50 års styrka samlad i en kropp.

Idag avslutas Jonas Colting och Pasi Salonens triathlonläger i Borås. Jag har varit med och hjälpt till på det mesta förutom simträningen. Den som lär sig att crawla av mig bör alltid ha en livboj i närheten. På övriga aktiviteter har jag kunnat bidra med mycket mer.

Igår var en fullspäckad dag som avslutades med lite föreläsning från oss tre coachen och frågestund på Scandic Plaza, där deltagarna bor. Jag lyckades även övertala två lägerdeltagare att dela en flaska rött med mig. Eftersom Ida har varit gravid och nu ammar blir det sällan vin hemma, så jag tar alla chanser jag får. Den blev en fransk fyllig flaska (i brist på Ripasso) med namn Tautavel. Gott!

Idag ska jag leda en grupp som ska cykla 4-5 timmar i Borås fina omnejder. Med tanke på alla härligt positiva och motiverande lägerdeltagare kan det ju inte bli något annat än en kanontur!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.