Så lyckas du få till träningen

I senaste numret av Runner’s World ger man lite tips på hur man får in träningen i det berömda livspusslet. Jag håller med i mycket och lever också efter många av punkterna. Bygger man in tänket i vardagen känns det inte stressigt, bara naturligt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Så lyckas du få till träningen

 1. Mikael Eriksson skriver:

  Precis så har jag fått till träningen, löpning när barnen tränar, cykling till jobbet, gymväskan i bilen så kan man smygträna när man passerar gymmet. Sen börjar jag få till sociala träningspass också, kul att träna tillsammans med vänner. Det enda som jag inte gör är att äta samma mat flera dagar i rad…….

 2. Martin skriver:

  Hej,
  Kul att du uppmärksammar artikeln och Dennis.
  För de som vill läsa mer om Dennis kan ni hitta han på http://www.dennisnilsson.se

  Martin

Kommentarer är stängda.