SkiErg-listan uppdaterad

Micke Johansson (liggandes), kungen av 100 m SkiErg. 17,9 s hos mig, 17,6 s på okänd ort. Micke är ganska stor, lite längre än 150 cm och lite tyngre än 40 kg, men det är ändå grymt imponerande. Att se han live på en stakmaskin är bättre än bio.

Micke Johansson (liggandes), kungen av 100 m SkiErg. 16,9 s hos mig, 16,7 s på okänd ort. Micke är ganska stor, lite längre än 150 cm och lite tyngre än 40 kg, men det är ändå grymt imponerande. Att se han live på en stakmaskin är bättre än bio. Här efter Huskvarnaloppet i vintras.

Efter besök av bland annat tidigare skidskytten Mattias Nilsson och Vätternrundankungen Björn Winell (han vann spurten i den snabbaste klungan år 2009) så har jag uppdaterat den prestigefyllda SkiErg-listan över de som kört 100 m hos oss.

Båda gångerna Björn Lind har varit på besök har han skyllt på sprickor i armbågar och avslitna muskelfästen i axlar. Och därför avstått SkiErgen. I höst Björn, då är det dags att utmana!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.